Contact

Maak kennis met de mental coaching van Nel Basten
Mental coaching voor iedereen

Als gediplomeerd coach biedt Nel Basten van Blij van Hart een professionele begeleiding op maat van jouw verwachtingen en levensstijl. Dit kan in groep via onze creatieve workshops of er is de mogelijkheid tot individueel coachen. Iedereen die behoefte heeft aan onderbouwd advies en mental coaching in regio Bocholt, is bij Blij van Hart aan het juiste adres.

Wie is Nel

Nel is een sterke en creatieve vrouw die elke dag met veel passie en toewijding klaar staat voor haar cliënten. Ze was maar liefst 43 jaar actief in de sociale sector vanuit een begeleidende positie, een diepgaande ervaring waarbij ze dagelijks in nauw contact stond met mensen en groepen. Een ervaring die zeker en vast een grote invloed heeft op wat ze vandaag doet in haar eigen praktijk Blij van Hart in Bocholt. Hierbij hanteert ze als coach een holistische mensvisie waarbij hart, hoofd en handen centraal staan.

Opleidingen

Nel leert nog elke dag bij vanuit haar hart en de passie voor haar werk. Uiteraard heeft ze een sterke basis aan opleidingen en vormingen die haar in staat stellen om telkens weer interessante tools en workshops aan te reiken. Hiertoe behoren onder andere:

  • Tekendocent vanuit de holistische mens visie (Kolam in Zutphen)
  • Coachopleiding bij Roy Martina (RME)
  • Kleur & Stijl bij Syntra
  • Energetische bescherming
  • Kleurentherapie bij Civas
  • Universele energie bij de Vietnamese leermeester Meester Luong Minh Dang


Wil je graag meer te weten komen over Nel? Neem dan zeker even contact op.

Contacteer ons!
0468 17 04 30