Contact

Creatieve workshops
Geef uitdrukking aan jezelf en je emoties

Tijdens de creatieve workshops in Bocholt gegeven door Blij van Hart leer je jouw emoties en gedachten om te zetten in creatieve energie. Het is een manier van ontspannen en tegelijkertijd ook een ideale wijze om gestalte te geven aan jouw creatieve ideeën.

Genezend tekenen

De creatieve therapie spitst zich voornamelijk toe op helend of therapeutisch tekenen. Deze manier van creativiteit heeft verschillende doelen, die voor iedereen anders kunnen zijn. Wil je graag een dieper zelfinzicht? Of een effectieve methode om uitdrukking te geven aan jezelf en je gedachten? Dan is deze vorm van therapie helemaal jouw ding. Bovendien is het ook een geschikte manier om je bewustwording te stimuleren en volledig tot ontspanning te komen.

De energie van kleur

Van tekenen tot schilderen en collages maken en zoveel meer, de creatieve workshops van Blij van Hart kunnen zeker en vast veelzijdig genoemd worden. Tijdens de sessies leren we het effect van kleur en welke kracht bepaalde kleuren kunnen uitstralen. Wil jij dit ook laten weerspiegelen in je uitstraling? Dit kunnen we voor je doen door middel van een kleurenanalyse.Benieuwd naar onze creatieve workshops in Bocholt? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie.

Nieuw:  Workshops waarbij we onze creatieve workshops combineren met bachbloesems. We maken bijv. een collage over onszelf en na analyse van de collage maken we hier een bachbloesem bij.
Het voordeel is dat je niet alleen inzicht en helderheid krijgt in jou energie maar dat de bachbloesems ook nog extra ondersteuning geven aan jou energie, jouw gezondheid zowel fysiek als geestelijk.
 
Een andere workshop is dat we gaan werken met de chakra,s en speciale chacraflesjes, die uniek elke chacra versterken in hun werking.
Chakra,s zijn energiecentre in het lichaam , die allemaal in contact staan met elkaar, hoe meer ontspannen je bent, hoe beter je levensenergie en hoe beter alles stroomt.
Bij deze workshops wordt elke chacra uitgebreid besproken, we maken een tekeneing in de kleuren van de chacra en alles wordt ondersteund door de speciale chacraflesjes. flesjes die elk werken op een specifieke chakra.
Ook hier werkt het tekenen en het bewust worden van je chakra,s erg ontspannend en helend voor jou energie. De flesjes geven je weer extra ondersteuning .
 
Verder kun je je opgeven waarbij je leert om ontspannende voetmassages te geven en handreflexologie.
Handreflexologie wordt al even lang gebruikt als de voetreflexologie maar is veel minder bekend. Het is een eigenlijk een stuk handiger om via je handen te werken.Via verschillende zones op de hand een helende invloed uit te oefenen op de rest van het lichaam.
 
Deze workshops worden gegeven in samenwerking met BlijvanHart  en Anita Luys.
Verdere uitgebreidere informatie volgt.
Stuur bij interesse alvast een mail naar info@blijvanhart.be

 

 

Contacteer ons!
011 96 02 34