Contact

Creatieve workshops
Geef uitdrukking aan jezelf en je emoties

Tijdens de creatieve workshops in Bocholt gegeven door Blij van Hart leer je jouw emoties en gedachten om te zetten in creatieve energie. Het is een manier van ontspannen en tegelijkertijd ook een ideale wijze om gestalte te geven aan jouw creatieve ideeën.

Genezend tekenen

De creatieve therapie spitst zich voornamelijk toe op helend of therapeutisch tekenen. Deze manier van creativiteit heeft verschillende doelen, die voor iedereen anders kunnen zijn. Wil je graag een dieper zelfinzicht? Of een effectieve methode om uitdrukking te geven aan jezelf en je gedachten? Dan is deze vorm van therapie helemaal jouw ding. Bovendien is het ook een geschikte manier om je bewustwording te stimuleren en volledig tot ontspanning te komen.

De energie van kleur

Van tekenen tot schilderen en collages maken en zoveel meer, de creatieve workshops van Blij van Hart kunnen zeker en vast veelzijdig genoemd worden. Tijdens de sessies leren we het effect van kleur en welke kracht bepaalde kleuren kunnen uitstralen. Wil jij dit ook laten weerspiegelen in je uitstraling? Dit kunnen we voor je doen door middel van een kleurenanalyse.

Nieuw ! Werken met de chakra's

Een andere workshop is dat we gaan werken met de chakra,s. 

Chakra,s zijn energiecentra in het lichaam , die allemaal in contact staan met elkaar, hoe meer ontspannen je bent, des te beter je chakra,s in balans zijn, des te beter jou energie stroomt waardoor je je beter in je vel gaat voelen.

Bij deze workshops wordt elke chakra uitgebreid behandeld, we maken een tekening in de kleuren van de chakra. Bij interesse stuur een bericht naar info@blijvanhart.be

 

Workshop: Het maken van een collage

Zaterdag 30 november om 10.00 uur

Het is een heerlijke workshop waarbij je gaat knippen, scheuren en plakken. Je krijgt een stapel tijdschriften en alle plaatjes die je blij maken , of die je mooi vindt, plaatjes die je raken ,ga je op doek plakken of op een mooi vel papier (wat je daarna inkadert) Als alle plaatjes opgeplakt zijn gaan we kijken naar jou collage.  We gaan analyseren wat deze plaatjes zeggen over jou, wat jou passies zijn, waar je moeite mee hebt en hoe je dit kan verbeteren .

Het is een prachtige en krachtige workshop om meer inzicht te krijgen in jezelf en om te werken aan je verlangens, je wensen.

Als je in de maand oktober inschrijft , slechts 30 euro per persoon, inclusief alle materialen, koffie/thee/water en wat lekkers.

 

Nieuw ! Workshops voor kinderen

In een klein groepje van maximaal 6 kinderen gaan we op een creatieve manier tekenen voor geluk.

Kinderen leren door middel van verschillende tekenopdrachten en verschillende materialen zichzelf te ontspannen, te werken aan hun eigenwaarde en hun creativiteit .

Helend tekenen met kinderen helpt direct om hun fijne en grove motoriek te verbeteren, het versterkt kwaliteiten van geduld, humor, vindingrijkheid, uithoudingsvermogen en hun waarnemingsvermogen.

Deze workshops gaan door op zaterdagmorgen van 10 - 12 en  ,s middags van 14.00 - 16.00 uur.

Kosten 12,50 euro per workshop en dat is incl. alle materialen en een drankje /fruit tussendoor. (Geen frisdranken met prik en suiker)

Nieuw in onze praktijk BlijvanHart:

S.T.E.R.-Voetreflexzone Therapie

Energetisch – Holistische Voetreflex

Jong en oud , iedereen kan het leren. Niet teveel theorie en heel veel praktijk en dit al vanaf de eerste lesdag. Na het afronden van de basisopleiding kan je onmiddellijk overal aan de slag : binnen je eigen gezin, familie, vriendenkring, je eigen praktijk,
op je werk…

Met als principe:

Doe eens wat vanuit je gevoel, met zachtheid heelt beter

DATUM BASIS - WORKSHOP :

Er zijn 2  mogelijkheden :

A. de dagopleiding op zaterdag  7/12/2019 – 21/12 /2019– 04/1/2020

B. de avondopleiding op dinsdag  : 07/01 – 14/01 – 21/01 – 28/01 – 4/2 – 11/2/2020

Deze cursus vereist geen enkele voorkennis en staat open voor iedereen

VOOR VERDERE INFORMATIE : zie bijlage

email adres :  info@anita-luys.be of mijn facebook pagina  : alvoet of mijn website  www.anita-luys.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H

Contacteer ons!
011 96 02 34