Contact

Creatieve workshops
Geef uitdrukking aan jezelf en je emoties

Tijdens de creatieve workshops in Bocholt gegeven door Blij van Hart leer je jouw emoties en gedachten om te zetten in creatieve energie. Het is een manier van ontspannen en tegelijkertijd ook een ideale wijze om gestalte te geven aan jouw creatieve ideeën.

Genezend tekenen

De creatieve therapie spitst zich voornamelijk toe op helend of therapeutisch tekenen. Deze manier van creativiteit heeft verschillende doelen, die voor iedereen anders kunnen zijn. Wil je graag een dieper zelfinzicht? Of een effectieve methode om uitdrukking te geven aan jezelf en je gedachten? Dan is deze vorm van therapie helemaal jouw ding. Bovendien is het ook een geschikte manier om je bewustwording te stimuleren en volledig tot ontspanning te komen.

De energie van kleur

Van tekenen tot schilderen en collages maken en zoveel meer, de creatieve workshops van Blij van Hart kunnen zeker en vast veelzijdig genoemd worden. Tijdens de sessies leren we het effect van kleur en welke kracht bepaalde kleuren kunnen uitstralen. Wil jij dit ook laten weerspiegelen in je uitstraling? Dit kunnen we voor je doen door middel van een kleurenanalyse.

Benieuwd naar onze creatieve workshops in Bocholt? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie.

 
Contacteer ons!
011 96 02 34