Contact

Creatieve workshops
Geef uitdrukking aan jezelf en je emoties

Tijdens de creatieve workshops in Bocholt gegeven door Blij van Hart leer je jouw emoties en gedachten om te zetten in creatieve energie. Het is een manier van ontspannen en tegelijkertijd ook een ideale wijze om gestalte te geven aan jouw creatieve ideeën.

Genezend tekenen

De creatieve therapie spitst zich voornamelijk toe op helend of therapeutisch tekenen. Deze manier van creativiteit heeft verschillende doelen, die voor iedereen anders kunnen zijn. Wil je graag een dieper zelfinzicht? Of een effectieve methode om uitdrukking te geven aan jezelf en je gedachten? Dan is deze vorm van therapie helemaal jouw ding. Bovendien is het ook een geschikte manier om je bewustwording te stimuleren en volledig tot ontspanning te komen.

De energie van kleur

Van tekenen tot schilderen en collages maken en zoveel meer, de creatieve workshops van Blij van Hart kunnen zeker en vast veelzijdig genoemd worden. Tijdens de sessies leren we het effect van kleur en welke kracht bepaalde kleuren kunnen uitstralen. Wil jij dit ook laten weerspiegelen in je uitstraling? Dit kunnen we voor je doen door middel van een kleurenanalyse.

Nieuw ! Bachbloesems

Workshops waarbij we onze creatieve workshops combineren met bachbloesems en andere energieversterkende elementen.We maken bijv. een collage over onszelf en na analyse van de collage maken we hier een bachbloesem bij.

Het voordeel is dat je niet alleen inzicht en helderheid krijgt in jou energie maar dat de bachbloesems ook nog extra ondersteuning geven aan jou energie, jouw gezondheid zowel fysiek als geestelijk.

Nieuw ! Werken met de chakra's

Een andere workshop is dat we gaan werken met de chakra,s en speciale chakraflesjes, die de energie van  elke chakra verhogen en stimuleren in hun werking.

Chakra,s zijn energiecentra in het lichaam , die allemaal in contact staan met elkaar, hoe meer ontspannen je bent, des te beter je chakra,s in balans zijn, des te beter jou energie stroomt waardoor je je l beter in je vel gaat voelen.

Bij deze workshops wordt elke chakra uitgebreid behandeld, we maken een tekening in de kleuren van de chakra en alles wordt ondersteund door de speciale chakraflesjes.

Nieuw ! Ontspannende voetmassages en handreflexologie

Verder kun je je opgeven voor  de workshops: ontspannende voetmassages en handreflexologie.

Handreflexologie wordt al even lang gebruikt als de voetreflexologie maar is veel minder bekend. Het is een stuk handiger om via je handen te werken.Via verschillende zones op je hand. Via deze zones kun je een helende invloed uitoefenen op je hele lichaam.

Deze workshops worden gegeven in samenwerking met BlijvanHart en Anita Luys.

Verdere uitgebreidere informatie volgt.

Stuur bij interesse alvast een mail naar info@blijvanhart.be

Nieuw ! Workshops voor kinderen

In een klein groepje van maximaal 6 kinderen gaan we op een creatieve manier tekenen voor geluk.

Kinderen leren door middel van verschillende tekenopdrachten zichzelf te ontspannen en meer rust in hun hoofd te krijgen. 

Helend tekenen met kinderen helpt direct zijn fijne  en grove motoriek te verbeteren, , het versterkt kwaliteiten van geduld, humor, vindingrijkheid, uithoudingsvermogen, waarnemingsvermogen en hun creativiteit.

Benieuwd naar onze creatieve workshops in Bocholt? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie.

Contacteer ons!
011 96 02 34