Contact

Coaching en persoonlijke begeleiding
Je staat er niet alleen voor

Heb jij te maken met veranderingen in je omgeving of ondervindt jouw relatie wat moeilijkheden? Of ben je in een dagelijkse sleur terecht gekomen en zoek je naar een geschikte manier om deze te doorbreken? Als gediplomeerd coach in Bocholt begeleidt Nel van Blij van Hart je op een professionele en onderbouwde wijze.

Voor wie?

Ben jij toe aan wat tijd voor jezelf? Of ben je op zoek naar rust in je hoofd? Dan zal je meer baat hebben bij onze creatieve workshops. Ben je echter vastgelopen of zijn er blokkades die jouw dagelijks leven belemmeren? Dan is een individuele coaching sessie meer voor jou geschikt. Tijdens zo’n sessie mag je van coach Nel een luisterend oor en weloverwogen advies verwachten. Verder proberen we samen tot de kern van het probleem te komen, en zoeken we samen naar een oplossing op maat van jouw levensstijl. Via energetisch tekenen en beeldend vormgeven maak je rechtstreeks contact met je onbewuste en je intuïtie. Je leert op je eigen lichaamswijsheid te vertrouwen. Zo kun je de uitdaging om te transformeren naar hoe jij je wilt voelen en gedragen, aangaan.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een persoonlijke coaching focussen we ons op het principe van hoofd-hart-handen. Omdat de manier waarop we denken, hoe we ons voelen en hoe we dat uiten onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan, is dit een bewezen methode om jouw diepste emoties tot uiting te brengen. Heel concreet doen we dit aan de hand van een mind map die je onder begeleiding zelf aanvult met tekeningen of collages. Met behulp van beeldende coaching vind je op een creatieve manier mogelijkheden en oplossingen voor doelen die je wilt bereiken of thema’s waar je in je leven aan wilt werken.

Interesse in een professionele begeleiding door coach Nel in Bocholt? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie of een afspraak.

Contacteer ons!
0468 17 04 30