Contact

Blij van Hart gastenboek
Want jouw mening telt

In het gastenboek te Bocholt van Blij van Hart kun je jouw ervaringen delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over de creatieve therapie van Blij van Hart, een leuk verhaal of een hartelijke aanmoediging? We horen het graag.

Evalueren
Blij van hart
Gemiddelde score : 0/5
3 beoordeling(en)
Petra S.
Wat ben ik blij dat we weer bijna van start kunnen gaan. Blij van hart is mijn rustpunt van de week. Het is me-time, thuis komen bij mezelf, ontdekken wat er echt in me leeft, intuïtie ontwikkelen, mind full bezig zijn. Zalig om te doen en altijd een bemoedigend woord, een bevestiging, een in vraag stellen, een prikkel om mijn grens te verleggen. Wat ben ik gegroeid, dankjewel Nel. Ik heb het zooooo gemist.
Paris R.
Fotocollage: Ontspannen foto’s scheuren/knippen/plakken en een collage maken. Onbewust laat je aan de hand van de collage zien waar je mee bezig bent. Nellie leest deze tekening. Ze geeft je handvaten en benoemt waar je valkuilen zijn alsook waar je goed in bent. Zo kan je uit een bepaald patroon/situatie loskomen of krijg je er meer inzicht op. Coaching burn-out: gecoached worden door creatief bezig te zijn. Hierdoor komen emoties los en kan je bepaalde blokkades loslaten. Je wordt stuk per stuk gecoacht op een bepaald thema dat naar boven komt. Laagje per laagje komt de uiteindelijke kern naar boven. Nellie laat je zien waar je hart blij van wordt en stimuleert je dit te volgen. Een prachtige cadeau voor jezelf. Ik heb een mooie weg afgelegd met Nellie. Ik kijk nog geregeld terug en gebruik nog naar de handvaten/boodschappen die Nellie heeft gegeven. Als topper mijn eigen creatief boek: mijn verhaal: waardevol en prachtig! Kleurenanalyse: Nellie laat de sprankel in jezelf zien. Aan de hand
Jente G.
Sinds enkele maanden volg ik tekensessies bij Nel. Doorheen de sessie wordt een bepaald thema dat in mijn leven speelt heel duidelijk weergegeven op papier. Ik zet het onbewust neer in mijn opdracht. Het is telkens weer opnieuw verrassend, boeiend en wonderbaarlijk!
Contacteer ons!
0468 17 04 30