Bezigheidstherapie is een waardevol instrument voor iedereen

Nel heeft maar één ambitie in het leven: jou kennis laten maken met de vreugde en blijdschap in jezelf. Met veel plezier maakt ze je wegwijs doorheen haar creatieve workshops, aanbod kleurenanalyse en andere creatieve tools om alles over jezelf te ontdekken. Haar creatieve- en bezigheidstherapie in Bocholt wordt aangevuld met de mogelijkheid tot mental coaching, waarbij je net diè waardevolle ondersteuning vindt waar je zo naar op zoek bent…

De mogelijkheden van energetisch tekenen

Energetisch tekenen is een vorm van bezigheidstherapie die jou indrukwekkende inzichten brengt: helemaal vanuit je hart ga je aan de slag met papier en kleur. Even helemaal geen gedachten en geen gepieker… maar pure stroming recht vanuit jezelf naar dat blad dat voor jou ligt. De rust die over jou komt is onbetaalbaar, net zoals de vreugde en blijdschap die je ervaart wanneer je jouw eigen, unieke resultaat kan gadeslaan. En die bewustwording en blijdschap draag je mee: in jouw leven én in jouw toekomstige contacten. Zodat in het leven staan geen worsteling en uitdaging meer is, maar een heus avontuur.

Een boeiende waaier van opleidingen

Nel leert nog elke dag: vanuit plezier, vanuit haar omgang met mensen en vooral… vanuit haar hart en de passie voor haar werk. Uiteraard kan zij terugvallen op heel wat inspirerende ervaringen, zoals 40 jaar ervaring in de zorgsector die bepalend was om te doen wat ze de dag van vandaag doet. Zij koos voor een boeiend parcours, zodat zij jou bij Blij van Hart in Bocholt op verschillende manieren interessante tools kunnen aanreiken om mee aan de slag te gaan. Nel kwam onder meer volgende inspirators tegen op haar weg naar blijdschap: 

  • Tekendocent vanuit de holistische mens visie (Kolam in Zutphen)
  • Coachopleiding bij Roy Martina (RME)
  • Kleur & Stijl bij Syntra
  • Energetische bescherming
  • Kleurentherapie bij Civas
  • Universele energie bij de Vietnamese leermeester Meester Luon Minh Dang

 

 

Blij van hart
Contacteer ons!
011 96 02 34